Följ oss!

 
Puss & kram!

Svaaar

 
Vi har fått lite förslag på vad vi ska göra för videos:
 
Kommentar: Vad melina köpte i USA
 
Kommentar: Alla/någon gör kvällsrutin/morgonrutin/båda❤ dagen i videos:)
 
 

Svar: Tack för era förslag! Vi ska absolut göra det!♥
 
 
Ni får fortfarande fortsätta kommentera förslag på vad vi ska göra för videos så blir vi supergladaaa!
 
Puss & kram
 

Ang. designen & bloggningen!

Hej allihopppaa! Anledningen till att vi inte har bloggat än, är för att vi alla har vart bortresta, eller haft dåligi internet. Jag (Melina) kom ju hem från USA för nån vecka sen, och precis dagen efter så åkte jag till Finland, mitt landställe. Karro har vart i Kroaten och kom hem för några dagar sen, och Matilde kom hem från skärgården igår var det va? Jag är fortfarande på landet, har vart här i en vecka, och kommer stanna 2 veckor till. Men jag har internet här, så det funkar att blogga ändå! 
 
Men angående designen dåå.. jag står inte ut att va utan header när jag bloggar, så jag gjorde en snabb text header! Den är tillfällig, vi får se när vi har tid att byta.
 
Men iallafalll, som ni såg i förra inlägget så vet ni att vi kommer att blogga mest om foto & videobloggnu börjar viiii!
 
 
Pussar!
 

Om oss!

       Melina                                                 Karro                                              Matilde
 
Heeeej! Vi som har denhär bloggen heter Melina, Karro & Matilde (läs lite om oss ovan↑ eller i vänstra menyn) och är tre bästa kompisaar från Stockholm. Alla gå i olika skolor eller klasser, så därför kan vi säkert skriva mer varierat. I denhär bloggen kommer ni bland annat få läsa om foto och vår vardag, kläder, smink, outfits och massaa videos! Videosarna publiceras på våran videofyme-sida - melinakarromatilde - som ni kan hitta länkar till under fliken "videos" under headern och på en ikon i högra menyn. 
 
Giveaways & tävlingar kommer också dyka upp då & då. 
 
Vi hoppas verkligen att ni kommer gilla våran blogg, och har ni några frågor så är det bara att kommentera så svarar vi! Vi blir sjuuukt glada för kommentarer, så lämna en så ger ni oss massaaa blogglust ♥;) Ni kan även tipsa oss vad ni vill ha för videos eller inlägg så ska vi göra dom åt er!
 
Hoppas ni vill fortsätta läsa vår blogg!
 
Puuuss & kraaam från oss!

Välkommen till vår nya blogg!

Hej allihopa!


Nu har vi bestämt oss för att fotsätta på den här bloggen istället för vår gamla blogg melinakarromatilde.blo.gg. Dels för att förra namnet var så långt och att det var på blo.gg och inte blogg.se, men också för att vi har ändrat tema från "allt möjligt" till Videoblogg & foto! Alltså har vi bestämt oss för att vi ska göra massa roliga videos och ta många foton för att vi tror att många av läsarna gillar det! Hoppas vi har rätt haha! 

Vi hoppas verkligen att ni tycker att vårt nya bloggnamn mkm.blogg.se är bättre än det andra, och att ni trivs här! ♥

 
Kommentera vad ni vill ha för videos! 
 
Puss & kram från oss!