Tips på vad du kan ha i din väska!

 
Tips på saker att ha i din väska!
 
 
  • Necessär - i den kan du ha det viktigaste sminket till exempel: mascara & concealer och sen ett lipsyl ifall läpparna blir torra, typ det versta som finns med torra läppar
  • Liten borste, jag gillar ihopfällbara borstar, men hittade ingen bild på det
  • Mini VS bodymist - bra för att det är plast "förpackning" och att den är liten och får plats lätt
  • Cleaning wipes eller som spit för händerna så att man kan fräsha upp händerna när man vill, finns bra grejer på the body shop
  • Hörlurar & laddare till mobilen
  • Plånbok, pengar, kort, nycklar i
  • Vattenflaska eller typ en loka är skönt att ha i väskan, så jobbigt att va törstig
  • Penna & sudd osv i ett pennskrin 
  • Almanacka
  • Tuggummi, jag gillar tuggummit TOY som är sockerfritt med mint smak, men gjorde collaget på en engelsk sida så det kom bara fram leksaker när jag sökte haha
Det va mina tips! Puss -Melina

eyes.

syrraaans♥
 
⁄ ⁄ Melina
 
 

 
⁄ ⁄ Melina

-

 
 
⁄ ⁄ Melina
 
 

 
⁄ ⁄ Melina

Sunset

 
Det var några bilder från olika dagar på landet, några är från våran ö ganska nära vårt landställe också!
 
⁄ ⁄ Melina

★Att regndroppar faller som tårarna gör, rår inte stjärnorna för.★

 
⁄ ⁄ Melina

Bilder - Landet

 
Det var bara några bilder från landet som jag kom hem från för cirka 1 vecka sen! Men det kommer dyka upp fler bilder från landet i enskillda inlägg! + en video på hur det ser ut där!
 
⁄ ⁄ Melina

Frukost! ♥

Hejsan! Nu har jag precis filmat till bloggen, ätit frukost och fixat mig! Idag ska jag till stan med Cissi.. Om jag hinner, eftersom jag ska till mina kusiner i eftermiddag! Iaf, fotade min frukost..
 
 
Kamera: Canon EOS 600D Fotograf: Karro
 
-Karro
 

Washington, LA, Las Vegas & NY

Washington
 
 
Los Angeles
 
 
Las Vegas
 
 
New York
 
 
Det var lite av bilderna vi tog i varje stad i USA♥
 
Puss ⁄ ⁄ Melina

♥ ♥ ♥

 
Ja, det är mina läppar..♥
 
Puss ⁄ ⁄ Melina

Babyyyy

 
⁄ ⁄ Melina

Mina bästa babees

Sorryy för dåligt kvalité på bilderna, vi tog typ bara 3 bilder under dagen och alla med mobilerna
 

Heeejj! I förrgår tror jag det vaa? så sågs jag, Karro & Wilma, vi hade det supermysigt tillsammans! Vi badade massaa, åt lunch på café och drog till ica och handlade lite snackss och myys! Glassen orkade vi inte direkt hahaha så vi använde resten som hade smält rejält i värmen till en frågegreej om hur bra vi kände varandra - en person ställde 3 frågor om sig själv till de två andra.. hade man fel svar, så fick personen som frågade kasta glass över personen som hade fel, hade man rätt så slapp man. Dethär filmade vi även in! Och efter det dååå, så fotsatte kriget hahaha och alla hoppade i havet! Sen drog vi hem till mig och badade bubbelpool! Det var supeermyys och kuul som vi måste göra om! 
 
Lite infooo, videon kommer ut senare undr sommarlovet, det var bara Wilma som filmade, min mobil hade tappat minnet haha.. men hon ska lägga upp den på hennes videofyme sida, så vi lägger även upp den här sen! 
 

Ajaaa, puss på er! 
 
⁄ ⁄ Melina
 

Nu kör vi!

Heeej allihoppaaa! ♦ We're soo sorryyy för att vi inte har bloggat nu på vår nya blogg! Men det har vart för att alla vi har vart bortresta och varken då hunnit eller kunnat blogga p.g.a dåligt internet! Men nu är alla hemma i Stockholm igen och ska satsa på bloggen med de två huvudkategorierna » Foto & Videoblogg! » som ni säkert redan veeet! Men under tiden vi har vart bortresta så har ju vi såklart både fotat och filmat in videos som kommer att dyka upp här på bloggen då&då! 
 
Hope you like it.♥
 
 
Pussar från oss! ♥